Eseményjellemzök Iratkozás Program Képgaléria Eredmények Versenycsomag Partnerek Szabályzat Kapcsolat

Magán Szabályzat


RALLY60 - adventrure rally szabályzat
ver 2/29.07.2019


FONTOS MEGJEGYZÉS


Minden motoros sport potenciálisan veszélyes. A résztvevok kötelessége mindig figyelmesen és biztonságosan, a a KRESZ szabályait betartva vezetni
A ClassicCarClub.ro, a Szervezok és a Rally Bírók nem vállalnak feleloséget a résztvevok és jármuveik vagy harmadik felek által okozott esetleges kárért, függetlenül a kár jellegétol.

1. Az rendezvény leírása
1.1. A 'Rally60', a második kiadása annak a ClassicCarClub.ro által szervezett átlagtartó versenynek, amelyet oktober 19-20 között rendeznek meg. A rally a jelenlegi szabályzat alapján, az oldtimer rendezvények szabályainak megfeleloen fog zajlani.
1.2. A végso helyezés nem a maximális sebességre vagy a legrövidebb idon alapul, hanem azon, hogy minden páros az eloírt átlagsebességeket betartsa. Az átlagsebesség az esemény teljes idotartama alatt nem haladja meg az 50 km/h-t a nemzeti és megyei utakon, illetve 70 km/h-t az autópályákon. Az esemény nyitott forgalomban fog zajlani, az útvonal egy része se lesz lezárva a szervezok által.

2. SZERVEZOK
2.1. A 'Rally60' szervezoi bizottság a következo személyekbol áll:
Versenyigazgató: László Róbert
Muszaki ellenorzés: Kovács Levente
Titkárság: László Zs. Eniko

3. ÚTVONAL HOSSZA
3.1. A 'Rally60' útvonal hossza kb. 250km (az útvonal pontos hossza a itiner befejezése után lesz meghírdetve).
3.2. Az Idoellenorzo állomásokat (CO) és az ideális idot a itiner és a menetlevél tartalmazza. Minden távolság kilométerben van mérve.
3.3. Az itiner a rajt elött lesz kézbesitve minden párosnak.

HAMAROSAN